• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
search

Babagan awake dhewe

Founded in 2014, mesin Shijiazhuang LUQI lan peralatan impor lan ekspor perdagangan Co, Ltd. dumunung ing zona ekonomi pembangunan Shijiazhuang, cedhak stasiun sepur, karo lokasi geografis unggul lan kahanan transportasi trep.

Perusahaan punika, riset Petroleum peralatan mesin desain alat lan pembangunan, produksi, dodolan, sumber lan layanan ing salah siji saka profesional impor lan ekspor Enterprises paling competitive. Perusahaan iki utamané melu pribadi downhole ,aksesoris rig ngebur ,bahan lendhut oilfield lan kimia Processing bahan lan sumber. Perusahaan cooperates karo akeh pusat produksi gedhe lan dhasar peralatan ing China lan develops kanthi cepet ing lapangan industri mesin lenga patra. Wis pengalaman sugih ing riset lan pangembangan, produksi lan operasi saka pribadi ngebur lenga, lan perlengkapan produk kanggo akeh perusahaan alat lapangan gas lenga lan ing ngarep lan luar negeri.

babagan awake dhewe
bab-kita-1

Perusahaan wis mesthi wis adhering menyang " standar dhuwur, kualitas dhuwur, efficiency dhuwur " waé, déné sing dingendikakaké IOS9001 lan standar industri API related, njaga operasi efisiensin saka sistem kanggo netepake sistem manajemen kualitas swara. Darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan domestik lan manca karo produk kualitas lan layanan puas. Iku wis ditetepake posisi pasar unshakable karo sawijining kualitas banget produk, wektu pangiriman cekak liya layanan lengkap. Kita cumadhang kanggo nindakake ijol-ijolan ekstensif lan kerjasama karo kanca-kanca ing ngarep lan luar negeri kanggo advance ing pembangunan lan menang bebarengan ing kerjasama.

Napa Pilih LUQI

mesin Luqi punika profesional impor lan ekspor perusahaan Highly competitive, wis ditetepake sistem manajemen kualitas swara. Karo taun pengalaman ing industri lenga, perusahaan wis hubungan lan informasi komoditas jaringan kuwat, teknologi lengkap lan persediaan personel. Kita bisa nyedhiyani panyedhiya layanan ngebur global karo profesional solusi sakabèhé ndhukung lan nyedhiyani kedhaftar karo Petroleum banget lan layanan sawise-sales banget.
kok milih-3-