China coring Tools pabrik lan manufaktur | LUQI
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
search

coring Tools

Keterangan Singkat:

Alat coring dibangun miturut karakteristik alat coring US 250, digabungake karo kondhisi domestik conventional coring lan materi Processing, lan pribadi coring conventional anyar dirancang kanggo nggunakake ing lapangan karo masalah sing wis ana. 40CrMnMo kualitas dhuwur baja disenengi kanggo tabung njaba. Bisa digunakake kanggo uga ambane nganti 7000 meter, lan silinder utama bisa digunakake kanggo silinder kaca nganggo.


Detail produk

Tags Product

Kita ngupayakake babagan manajemen "Kualitas paling dhuwur, Perusahaan sing paling dhuwur, Status luwih dhisik", lan bakal tulus nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh para pembeli kanggo Alat Coring, Kita ngarepake nemtokake pernikahan jangka panjang kanthi kepenak. kerjasama.
Kita ngupayakake tenanan manajemen "Kualitas paling dhuwur, Perusahaan sing paling dhuwur, Status luwih dhisik", lan bakal tulus nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh pembeli China ,supplier China ,alat Coring ,Piranti Downhole, Kanthi tujuan "nol cacat". Kanggo ngrawat lingkungan, lan wangsul sosial, jaga tanggung jawab sosial karyawan minangka tugas dhewe. We welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi lan nuntun supaya kita bisa nggayuh tujuan win-win bebarengan.
Alat coring dibangun miturut karakteristik alat coring US 250, digabungake karo kondhisi domestik conventional coring lan materi Processing, lan pribadi coring conventional anyar dirancang kanggo nggunakake ing lapangan karo masalah sing wis ana. 40CrMnMo kualitas dhuwur baja disenengi kanggo tabung njaba. Bisa digunakake kanggo uga ambane nganti 7000 meter, lan silinder utama bisa digunakake kanggo silinder kaca nganggo.

paramèter coring

meksa dicokot (KN)

RPM (r / min)

meksa pumping (MPa)

CC (L / S))

40 ~ 60

80 ~ 120

6 ~ 10

25 ~ 35

Ciri Teknologi:

1. Ing peserta Utas duwe ring lentur mbukak.

2. Puteran kumpulan penundaan duwe loro buckles mbalikke lan huruf kanggo nyegah tripping baja-flue.

3. Ana adjuster kanggo njamin coaxiality 1mm antarane tong minyak utama lan coring dicokot.

4. tatanan-tetep laras utama lan gabungan inti catcher nglereni piranti coring bisa gurantee stratum coring cethek lan alus bejat stratum boring.

5. alat iki kudu kinerja apik ing kepekso uga coring.

7. materi kekuatan High bisa njamin safety lan linuwih ing 7000m coring.

Tombol anti bali mburi konvensional c

seri alat biji

model

180-124

172-121

168-121

133-89

127-89

121-89

141-89

OD

Φ180 × 144

(Φ172 × 144)

Φ172 × 136

Φ168 × 146

Φ133 × 101

Φ127 × 108

Φ121 × 100

Φ141 × 119

ID

Φ124 × 108

Φ121 × 107

Φ121 × 107

Φ89 × 76

Φ89 × 76

Φ89 × 81

Φ89 × 81

inti diameteripun

Φ100

Φ100

Φ100

Φ70

Φ70

Φ70

Φ70

dawa coring

9J lan u18m

9J lan u18m

9J lan u18m

9J

9J

9J

9J lan u18m

adjuster OD

Φ198-Φ213

Φ198-Φ213

Φ184

Φ149

Φ149

Φ139

Φ1494

jinis shackle

NC50

NC50

NC46

NC38

NC38

NC38

NC38

ukuran dicokot coring

5.200

Φ215.4

5.200

Φ215.4

Φ187

-20000

Φ152

Φ142

Φ152

Φ142

Φ152

ujar

40CrNiMo

tong minyak njaba

40CrNiMo

adat khusus digawe kanggo tong minyak utama lan njaba

6 5/8

pengeboran gagang

Φ142

(No adjuster)

adat khusus digawe kanggo tong minyak utama lan njaba

5 9/16

pengeboran gagang

 

45


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita