China Crown pamblokiran pabrik lan manufaktur | LUQI
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
search

Crown pamblokiran

Keterangan Singkat:

Pamblokiran makutha ketemu kanggo API Spec 4F lan Spec 8C, lan duwe hak migunakaké API monogram.

Syarat standar industri SY / T5527.

rega FOB: Hubungi bakul kanggo diskusi

Min Order Quantity

Port: Shanghai / Tianjin

Pembayaran Sarat: T / T, L / C, D / A, D / P


Detail produk

Tags Product

Pamblokiran makutha ketemu kanggo API Spec 4F lan Spec 8C, lan duwe hak migunakaké API monogram.

Syarat standar industri SY / T5527.

rega FOB: Hubungi bakul kanggo diskusi

Min Order Quantity

Port: Shanghai / Tianjin

Pembayaran Sarat: T / T, L / C, D / A, D / P

Advantage Technical

Pulley alur sawise ngilangi perawatan, nyandhang resistance, urip dawa.

Rope bar lan tali alangi sing kasedhiya kanggo nyegah kabel wangun tali crossing utawa tailing metu grooves katrol.

piranti buffer Kayu diwenehake.

Ngangkat pigura kanggo pangopènan pemblokiran katrol.

Sand katrol lan Déwan katrol tambahan sing disusun.

Thukul pemblokiran katrol lan lelungan pemblokiran katrol sing bisa diijolake.

34


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    kategori produk