Pabrik osilator hidraulik China lan pabrikan | LUQI
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
search

hydraulic osilator

Keterangan Singkat:

osilator Hydraulic nggunakake pulsa hydraulic kanggo generate mbukak geter sumbu saka pengeboran senar lan ngalahake gesekan Borehole. Wis kasil Applied ing vertikal Wells, motor dipandu ngebur, dipandu ngebur Rotary, pamindahan gedhe Wells lan ngebur gas reservoir krikel.


Detail produk

Tags Product

Kita pengin ndeleng kualitas disfigurasi sajrone nggawe lan nyengkuyung dhukungan kanggo para pembeli domestik lan luar negeri kanthi tulus kanggo osilator hidraulik, Saiki kita ngupayakake kerjasama sing luwih gedhe karo para pembeli ing luar negeri gumantung karo penghargaan. Yen sampeyan kepengin weruh meh kabeh solusi kita, mula sampeyan bakal rumangsa ora ana biaya nelpon luwih rinci.
Kita pengin ndeleng kualitas disfigurasi sajrone nggawe lan nyengkuyung dhukungan kanggo para pembeli omah lan luar negeri kanthi sepenuh ati, Kita njaga upaya jangka panjang lan kritik dhiri, sing mbantu lan ningkatake kanthi terus-terusan. Kita usaha nambah efisiensi pelanggan kanggo ngirit biaya kanggo pelanggan. Kita ngupayakake kanthi apik supaya bisa ningkatake kualitas produk. Kita ora bakal urip kanthi kesempatan sejarah ing jaman kasebut.
osilator Hydraulic nggunakake pulsa hydraulic kanggo generate mbukak geter sumbu saka pengeboran senar lan ngalahake gesekan Borehole. Wis kasil Applied ing vertikal Wells, motor dipandu ngebur, dipandu ngebur Rotary, pamindahan gedhe Wells lan ngebur gas reservoir krikel.

Kauntungan teknis:

1. Nambah transfer bobot downhole

2. èfèktif nambah tarif ngebur

3. Ngartekno nyuda resistance gesekan

4. Skin karo MWDS / LWD

5. uga mathuk karo kabeh jinis pengeboran bit

6. orientasi Apik

Parameter Teknik:

ing OD

4 3/4 ″ (121mm)

6 3/4 ″ (172mm)

8 "(203mm)

mm

jumlahe expansion aksial

3-8

3-9

3-9

t

impact Max

4,5

5

7

MPa

Alat mundhut meksa

3-4

3-4

2-3

L / s

kapasitas apa dianjurake

10-20

20-35

40-50

Hz

frekuensi apa

15 (16L / s)

15 (28L / s)

15 (45L / s)

kg

bobot

450

560

760

m

dawa tiba

6.5

7.0

7.2

Top lan tombol ngisor

NC38

NC50

630/631

 

Iku utamané dumadi saka telung bagéan: daya pentil, disk Déwan tutup lan sistem oscillation.

ho01

Gesekan antarane tembok lan uga ing alat ngebur iku ngowahi saka statis kanggo dinamis.

ho02

H03

ho03

 


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita