China Multi-siklus Circulating pabrik Sub lan manufaktur | LUQI
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
search

Multi-siklus Circulating Subs

Keterangan Singkat:

Ing "Multi-siklus Circulating Sub" wis dirancang kanggo liwat macem-macem pitches nyedhiyani peserta macem-macem mripat banyu lan daur ulang ngalih '.

Alat kang langkah operasi iku kanggo nggunakake operasi munggah kanggo ngalih prodhuk lan mateni, karo saben Jarak prodhuksi posisi ngalih tartamtu.


Detail produk

Tags Product

Ing "Multi-siklus Circulating Sub" wis dirancang kanggo liwat macem-macem pitches nyedhiyani peserta macem-macem mripat banyu lan daur ulang ngalih '.

Alat kang langkah operasi iku kanggo nggunakake operasi munggah kanggo ngalih prodhuk lan mateni, karo saben Jarak prodhuksi posisi ngalih tartamtu.

Advantage:

1. Multi-siklus Circulating Sub alat becik kanggo nggunakake ing pamindahan gedhe Wells lan horisontal Wells.

2. Miturut standar, kabeh kepala daur ulang duwe loro muka daur ulang gedhe kanggo nyilikake risiko clogging.

3. Multi-siklus Circulating Sub mung produk sing ngidini circulation mbalikke saka total wilayah aliran antarane padha pribadi.

4. Amarga saka desain unik saka Multi-siklus Circulating Subs, antarmuka banyu wis dibukak sadurunge werni arrives ing koleksi peserta, supaya minangka kanggo nyegah bal saking kang arbitrarily Cut menyang basket koleksi.

5. multi-siklus Circulating Sub bisa dibukak ing posisi predetermined nalika ngetik uga.

6. multi-siklus Circulating Sub bisa diuripake ing paling 6 kaping, lan kaping ngoper bisa tambah yen ana syarat khusus.

Ing multi-siklus Circulating Sub diprodhuksi dening perusahaan kita digunakake uga ing Rusia, Timur Tengah lan negara liyane.

Main parameter Technical

model

OD mm (inch)

ID mm (inch)

utas sambungan

Sakabèhé dawa mm (inch)

MCCS121

121 (4 3/4)

45 (1 3/4)

NC38

2705 ​​(106 1/2)

MCCS165

165 (6 1/2)

63.5 (2 1/2)

NC50

3445 (135 5/8)

MCCS178

178 (7)

63.5 (2 1/2)

NC50

3445 (135 5/8)

 3


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita