China Pneumatic Tube Clutch pabrik lan manufaktur | LUQI
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
search

Clutch Tube Pneumatic

Keterangan Singkat:

roh gerakane genggaman karo teken online kanggo gesekan genggaman sing sumber alasan. Digunakake kanggo perlu bakal dikirim torsi amba umume karo siji babak Alat pituduh kanthi cepet transformasi pungkasan, kayata Petroleum mesin artesian uga, kapal, meksa mesin gedhe, warta utomo metu mesin, mesin werni whet, mesin karet etc.


Detail produk

Tags Product

roh gerakane genggaman karo teken online kanggo gesekan genggaman sing sumber alasan. Digunakake kanggo perlu bakal dikirim torsi amba umume karo siji babak Alat pituduh kanthi cepet transformasi pungkasan, kayata Petroleum mesin artesian uga, kapal, meksa mesin gedhe, warta utomo metu mesin, mesin werni whet, mesin karet etc.

Genggaman tabung Pneumatic ngirim kanggo torsi amba. nggabungake bebarengan anteng, gampang kanggo nginstal, ing nresep librate, bisa ijol jumlah Gusti sethitik, wangun mindhah stalk Cape pasuryan karo path path pasuryan ngelawan dadi sebagean kanggo mindhah, saka pamindhahan part inersia lan cilik, urip dawa layanan, construction tightly dikempalken, segel rampung jinis apik. Biaya material Pneumatic dhuwur, suhu global ngemot tartamtu matesi, luwih saka 60 ℃ bakal murah span urip Pneumatic, luwih murah tinimbang -20 ℃ nggawe Pneumatic ngganti frailty gampang. Pneumatic unsur engagement genggaman digunakake utamané dics gesekan lan pamblokiran gesekan etc.

jinis genggaman Pneumatic miturut wangun construction saka bisa beda dipérang dadi jinis umum maneh iku jinis karo jinis uga ventilated.

Koleksi umum

LT300 / 100

LT500 / 125

LT60 / 125

LT700 / 200

LT700 / 135CBC

LT800 / 135

jinis ventilated
AVB500 / 200 LT500 / 250T AVB600 / 250 LT700 / 250T LT700 / 135DY LT800 / 250T
LT800 / 250T LT900 / 250T LT1070 / 200T AVB1120 / 300 LT1170 / 250T AVB1250 / 300
Koleksi umum

Koleksi umum

gesekan Disc

gesekan Disc

release Spring

release Spring

ventilated Koleksi

ventilated Koleksi

torsi Bar

 torsi Bar

clutch Tube

 clutch Tube

steel Ring

steel Ring

Majelis Shoe Brake

Majelis Shoe Brake

clutch Drum

 clutch Drum


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita