China Replaceable Lengan Stabiliser pabrik lan manufaktur | LUQI
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
search

Replaceable Lengan Stabiliser

Keterangan Singkat:

Replaceable kantong Stabiliser kasusun saka mandrel lan kantong. Fungsi padha spiral integral agul-agul Stabiliser. Iku bisa cocog kanggo ukuran bolongan beda lan nambah urip kanthi ngganti ukuran lengan beda. kantong punika Utas ing mandrel, supaya kantong bisa nggancaraken kanggo mandrel ing tightly lan diganti gampang.


Detail produk

Tags Product

Replaceable kantong Stabiliser kasusun saka mandrel lan kantong. Fungsi padha spiral integral agul-agul Stabiliser. Iku bisa cocog kanggo ukuran bolongan beda lan nambah urip kanthi ngganti ukuran lengan beda. kantong punika Utas ing mandrel, supaya kantong bisa nggancaraken kanggo mandrel ing tightly lan diganti gampang.

Makarya njaba diameteripun OD

mm (inch)

diameteripun Salvage

OD

mm (inch)

Upper pungkasan
Thread

Lower pungkasan
Thread

Lubuk ID mm (inch)

dawa Neck mm (inch)

Total dawane mm (inch)

ujar

149,2

(5 7/8)

120,7

(4-3 / 4)

NC38

NC38

50.8 (2)

559 (22)

1372

(54)

Pengeboran jinis senar

31 / 2REG

jinis dicokot Near

152

(6)

120,7

(4-3 / 4)

NC38

NC38

50.8 (2)

559 (22)

1372

(54)

Pengeboran jinis senar

31 / 2REG

jinis dicokot Near 

215,9 (8-1 / 2)

165

(6-1 / 2)

NC50

NC50

71,4

(2-13 / 16)

686 (27)

1676 (66)

Pengeboran jinis senar

41 / 2REG

jinis dicokot Near 

311,15 (12-1 / 4)

203 (8)

6-5 / 8

REG

6-5 / 8

REG

71,4

(2-13 / 16)

610 (24)

1550 (61)

Pengeboran jinis senar

jinis dicokot Near 

444,5 (17-1 / 2)

229 (9)

7-5 / 8

REG

7-5 / 8

REG

76.5 (3)

686 (27)

1702 (67)

Pengeboran jinis senar

jinis dicokot Near 

660,4

(26)

241,3

(9 1/2)

7-5 / 8

REG

7-5 / 8

REG

76.5 (3)

660 (26)

1930 (76)

Pengeboran jinis senar

jinis dicokot Near 

711.2 (28)

241,3

(9 1/2)

7-5 / 8

REG

7-5 / 8

REG

76.5 (3)

686 (27)

1981 (78)

Pengeboran jinis senar

jinis dicokot Near 

 

replaceable satilizer 1satolizer sing bisa diganti 1

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita