China Traveling pamblokiran pabrik lan manufaktur | LUQI
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
search

Traveling pamblokiran

Keterangan Singkat:

Traveling Block iku salah siji saka Alat hoisting, belongs kanggo lelungan sistem rig ngebur. Iku dirancang kanggo Angkat ngebur senar.


Detail produk

Tags Product

Traveling Block iku salah siji saka Alat hoisting, belongs kanggo lelungan sistem rig ngebur. Iku dirancang kanggo Angkat ngebur senar.

56


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita