• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
kërkim

Çfarë Ne Oferta

Produktet më të shitura
Kompania është e angazhuar kryesisht në mjetet downhole, shpimit pajisje vishem,
materialeve fushë nafte baltë dhe kimike të përpunimit të materialeve dhe furnizimit.

Për një kuptim më të mirë të produkteve tona dhe çmimet, ju lutemi klikoni në butonin e duhur për të paraqesë informacionin, ne do të përgjigjeni për ju brenda 24 orëve.

hetim Tani

Featured produktet

Produktet më të shitura

Pse të na zgjidhni ne?

Kompania është e angazhuar kryesisht në mjetet downhole, shpimit pajisje vishem, materialeve fushë nafte baltë dhe kimike të përpunimit të materialeve dhe furnizimit. Kompania bashkëpunon me shumë qendra të mëdha të prodhimit dhe bazat e pajisjeve në Kinë dhe zhvillohet me shpejtësi në fushën e industrisë së makinerive të naftës. Ajo ka përvojë të pasur në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe funksionimin e mjeteve të shpimit të naftës, dhe furnizon produktet për shumë kompani të naftës dhe fushën e gazit mjet në shtëpi dhe jashtë vendit.